Royal Belgian Society

Our news

19.10.2019

Vacature voltijds Plastisch Chirurg Bravis Ziekenhuis (NL)

Waar gaat u werken? 

U bent een enthousiaste allround collega met brede kennis en goede chirurgische vaardigheden. U heeft specifieke kennis van hand- en polschirurgie alsmede reconstructieve en oncoplastische mammachirurgie. Speciale interesse in de handchirurgie bij voorkeur blijkend uit een behaald FESSH-diploma strekt tot de aanbeveling. De vakgroep plastische chirurgie participeert in het multidisciplinair team mamma-oncologie, derhalve strekt ruime ervaring met mammareconstructies tevens tot de aanbeveling. De dagelijkse praktijkvoering is verdeeld over de 2 locaties van het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom. 

Wat verwachten we van u? 

U beschikt als teamspeler over goede communicatieve eigenschappen en bent bereid om te participeren in managementtaken voor maatschap, medische staf en ziekenhuis. Voorts bent u bereid deel te nemen aan de dienstengroep met het Amphia ziekenhuis te Breda en het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht. 

Wat hebben we u te bieden? 

U komt te werken in een goedlopende prettige en veelzijdige praktijk in een groot adherentiegebied. Praktijkovername geschiedt in overleg en volgens de OMS-regeling. Het betreft een vacature voor 1,0 Fte.

Hoe solliciteert u?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer D.H. Borg, plastisch chirurg, telefoonnummer 088 – 706 8402.

U kunt tot uiterlijk 15 november 2019 solliciteren waarbij u wordt verzocht uw sollicitatiebrief en CV te uploaden als Word- of PDF-bestand.

De sollicitatie kan worden gericht aan de heer D.H. Borg, plastisch chirurg. 

 

Bent u benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan onderstaand filmpje.

https://youtu.be/YrYvk2X6bhk

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.